×

Lajmerim

Vetëm personat e regjistruar mund të shohin profilet në Gay Albania.
  • roj

    53 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Shkupi (Shkupi, Prishtinë) intelektual i pastert

    15 Shokë