Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Atë natë isha bërë si I tërbuar. Kisha kaq kohë që nuk kisha bërë gjë, herë për mungesë të një partneri të mirë dhe herë për mungesë vendi. Kjo e fundit ishte fatale, sepse më ishin afruar djem të mirë, por s’kishim pasur vend ku të shkojmë. Në mbrëmje doli si okazion, një djalë fort I mirë, por

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Mjeku, pavarësisht i ri apo i vjetër, gjithmonë është person me rëndësi dhe ja kanë nevojën të gjithë. Unë kisha pretendime, se kisha qenë student i mirë dhe prisja një specializim të mirë në kirurgji p.sh. Por një mik më tha që të kisha durim, se po diskutohej për të dërguar jashtë për

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
Sa herë që kaloja nga ajo rrugë, do të ndaloja në një dyqan luksoz, për të admiruar koleksionin e veshjeve luksoze, që herë pas here ripërtëriheshin nga pronari i dyqanit. Atë mbrëmje më mbetën sytë tek një kostum monopet si dhe në një palë këpucësh kafe. Po afronte 31 dhjetori dhe unë po ëndroja

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Në pallatin tonë, një familje ka blerë një apartament. Ato kanë një çift binjakësh që ngjasojnë kaq shumë me njeri tjetrin sa thonë se edhe e ëma nuk i dallon kur nuk janë bashkë. Ato janë të pandarë. Gjithmonë i shohim bashkë, si në shkollë ashtu edhe në veprimtari të tjera. Mësuesit kanë gjetur

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Po kthehesha nga expo-klic, kur te kryeministria filloi të binin pika shiu. Aty s’ke ku te fusish koken, prandaj shpejtova hapin, për të aritur tek stacioni I autobuzit që ishte zene nga nje grumbull njerzish. Një djalë me nje cellular në dorë diçka shkruante dhe une mendova se po luan lojra

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha kohë që nuk e kisha shokun tim Tomin. Jo vetëm kishim qene shokë të mire, por kishim pasur edhe disa aventura bashkë që e bënte me te ngushte shoqërinë. Por shpresat për të gjetur parajsën diku jashtë e bënë edhe atë të marrë rrugët, “selametin për me e gjet”. Por ja, kot nuk thonë se mali me

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Nata ishte e ftohët dhe me shi. Ai ishte me një këmishë me mëngë të shkurtëra dhe po dridhej nga të ftohtit. Kur I kalova pranë, më thotë, në se mund ta ndihmoja. Kishte ardhur nga Berati per tu regjistruar në shkollën ushtarake, por nuk kishte bërë gjë. Nuk kisha mik të forte, më tha, prandaj nuk

Page 1 of 19

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania