BE-ja ka miratuar një prezervativ të ri që premton një ngrehje më të madhe. Ai do të bëhet popullor te meshkujt të cilët janë të lodhur nga ngrehjet e vogla dhe të shkurtëra.

"Ju do t'ju bëhet më i madh dhe partneri/ja juaj do mund ta ndjejë," thotë premtimi i Durex, e cila është dhe kompania e cila qëndron pas prodhimit të këtij prezervativi të ri. Ata premtojnë gjithashtu edhe seks më të nxehtë për ata që do ta përdorin këtë prezervativ.

Prezervativi është i veçantë, sepse i është aplikuar një krem i veçantë që rrit rrjedhjen e gjakut në penis. Ai siguron - sipas studimeve të Durex - një ngrehje më të fortë, duke e rritur formën e penisit dhe zgjatur kohën e ereksionit.

Prezervativi ka edhe potencial për të rritur mbrojtjen  nga sëmundjetseksualisht të trasmethueshme, duke bërë më të shpesht përdorimin e tij."Prezervativi premton diçka më shumë se mesazhi i mërzitshëm, i cili zakonisht është përdorur për të shiturprezervativ. Prandaj, mund të tërheq më shumë njerëz për përdorimin e tyre," thotë ai.

Pra së shpejti një penis i madh e i fortë…
Bashkimi Europian ka dhënë lejen për prodhimin edhe shitjen e këtij prezervativi në vendet e BE-së, pas testeve të shumta të cilat vërtetuan se nuk kishte efekte anësore gjatë përdorimit të prezervativit në fjalë i cili nuk duhet të shikohet si një zëvendës për Viagran apo barna të tjera stimuluese.
Ndërsa barnat e stimulimit seksual funksionojnë vetëm kur mashkulli ndjen dëshirë për seks, kremi i aplikuar në këtë prezervativ nuk është po aq inteligjent. Ky lloj kremi rrit rredhjen e gjakut në penis duke e zmadhuar atë.
Është gabim tendenca për ta parë aktin seksual si dicka mekanike, ku mashkulli gjithmonë duhet të jetë gati për veprim.
Seksi është një ndërlidhje e dëshirës/ndezjes dhe situatës psiqike, prandaj jo të gjithë mund të përfitojnë nga vetitë e këtij prezervativi të ri.

Fakte:

  • Prezervativi është i zhvilluar nga Futura Medical në bashkpunim me Durex dhe tani për tani njihet me emrin CSD500.
  • Efekti i prezervativit vjen nga përmbajtja e kremit i cili përbëhet nga substanca me ermin Zanifil. Kjo substancë ndihmon rritjen e fluksit të gjakut në penis duke siguruar një ngrehje të madhe, të fortë dhe më të qëndrueshme.
  • Prezervativi është testuar dhe verifikuar në prova të shumta, duke marrë shumë lëvdata nga meshkujt edhe femrat të cilët e testuan.