GAY ALBANIA

PROVA TEKNIKE

Aventura

Kafeja e Operës ishte e mbushur me njerëz. Me sa duket njerëzit po pinin kafen e mëngjesit. Duke dredhur midis tavolinave, vura re një djalë që po më shihte me një buzëqeshje ndjellëse dhe u bëra kureshtar. Kur u afruam dhe po vazhdonim të shihnim njëri tjetrin, unë mora guximin ta përshëndes. Ai ndaloi sikurse edhe unë dhe i dhamë dorën njëri tjetrit.
-Mos njihemi gjë? e pyeta.
-Po,- më tha,- jemi takuar në autobus.
-Mos je ti i Universitetit Evropian?
-Po, unë jam-
Unë të kam marrë disa herë në telefon, por më del dikush që më thotë se nuk ka Ini këtu.
-Do të kesh gabuar numrin,- më thotë.
- Ke kohë të pimë një kafe?
- Me kënaqësi... dhe u ulëm në një nga tryezat.
-Ke një cigare, se mu ça hunda...
Aty po kalonte një djalë me një kuti me paketa. E thirra dhe desha të marrë një paketë popullore, por ai zgjati dorën dhe mori një Malboro të shtrenjtë. Ndërsa pinim kafen e pyes.
-Ke qejf?
-Po. Ka kohë që nuk kam bërë gjë dhe ma ka nërmuar keq fort.
-Ke vend?
-Po. Kam çelësin e shtëpisë së vëllait që është në Greqi dhe ne kujdesemi për të...
Raste të tilla ka tani plot kështu që për disa është privilegj që të ketë një vend të tillë.
-E shfrytëzon mjaft?
-Sa herë që më bije rasti.
-Po nuk ka njeri tjetër që të bëhet pjesëtarë.
-Është vëllai , por ai është me shokë në një klub dhe nuk vjen këtu.
I pagova kafet dhe u nisëm. Nuk ndjehesha i qetë. Çdo gjë më ngjallte dyshime. Po se si më dukej që gjërat u rregulluan kaq shpejt. Tek farmacia ndaluam dhe i dhashë para për të blerë prezervativa. Pastaj ecëm duke u zhytur më shumë midis dyshimeve. Kur i bije zilja e celularit dhe dikush i flet, por ai thotë se do ta merrte më vonë.
R desha të flas e të them se po tërhiqesha, ai më thotë se arritëm.
U futëm në një shtëpi përdhese, me një oborr me kalldrëm që dukej si i braktisur. Dhoma ishte e thjeshte, me disa divane të vjetër.
E pyeta perse nuk e jepnin shtëpinë me qira dhe ai më tha se më parë duhej të mobilohej pak.
-Fillojmë? E pyes. Si ke qejf? Do të ta fus?
-Mirë. Në fillim po ta marrë pak në gojë e pastaj më Per te lexuar vazhdimin e ketij tregimi duhet te Regjistroheni