ku mund te shihen video te djemve gay ( shqiptar)

Kjo pjesë e forumit i është rezerveuar djemë ve shqipëtar. Siç mund të shihet edhe nga titulli, qëllimi kryesor është krijimi i miqësive të reja, por gjithkush është i lirë të hapi tema diskutimi, sondazhe dhe të japi opinonin e vet mbi gjithcka... Prandaj Gej, biseksualë dhe Hetero ne krizë futuni dhe gjeni veten tuaj këtu...
Rregullat e Forumit
Ju lutem përdorni një fjalor sa më të rregullt. Postimet me fjalor të degjeneruar do të eliminohen pa paralajmërim. faleminderit

Postnga arditi më 12/10/2009, 22:02

deshta te pyes nese din dikush se ku mund te shihen video te djemve gay ( shqiptar) e dij se eshte e veshtire te gjesh po ....
arditi

Re: videonxeht

Postnga goni më 12/10/2009, 22:56

po me duket se ska pas ndoniher dhe ska me pas per fat te keq sepse ne pytje eshte mentaliteti jone i ulet kolo mire tung.
goni

Re: video

Postnga Arturi më 13/12/2009, 17:36

Nuk egzistojn website ku mund te gjesh video te djemve shqiptar... ketu tek Gaylbania.com i vetmi qe poston video eshte nje me pseudonimin hamshori pasi te tjeret mbeten duke postuar video te marra nga youtube sikur iu mungon telecamera per te ber nje video dhe ta vendosin ketu :oops:
Arturi

Postnga gaykr më 13/12/2009, 17:42

nga jeni ju ju lutem dhe a keni ad.facebook
gaykr

Re: ku mund te shihen video te djemve gay ( shqiptar)

Postnga boyshqiptar më 07/06/2010, 17:36

q alesh vieosh poston ai ree,, ato jan tgjitha tshakrkume nga neti, nper ato video tshpifme skena nevoj
boyshqiptar

Poste: 3
Antarësuar: 17/07/2009, 2:44

Re: ku mund te shihen video te djemve gay ( shqiptar)

Postnga drini-el-tr më 11/07/2010, 6:16

PER TE GJITHE DJEMTE QE DESHIROJNE TE KENE VIDEO DJEMSH TE KONTAKTOJNE ME MUA PER TI MARRE ATO NEPERMJET NJE SMS NE TEL 0693021530
JANE VIDEO ORIGJINALE
TE GJATA NGA 1 ORE DERI 3 PER FILM
FILMA TE FUNDIT EROTIK
DHE TEMATIK
MOSHA TRENDI
.................... 0693021530
JU MIRE PRES DERI NE FUND TE KORRIKUT PASI ME DUHET TE LARGOHEM NGA SHQIPERIA
drini-el-tr

Poste: 3
Antarësuar: 18/02/2010, 17:15

Kthehu tek Djemt kerkojne.... Djem

Kush është në linjë