A egziston dashurija e sinqert mes dy gay-ve?

Kjo pjesë e forumit i është rezerveuar djemë ve shqipëtar. Siç mund të shihet edhe nga titulli, qëllimi kryesor është krijimi i miqësive të reja, por gjithkush është i lirë të hapi tema diskutimi, sondazhe dhe të japi opinonin e vet mbi gjithcka... Prandaj Gej, biseksualë dhe Hetero ne krizë futuni dhe gjeni veten tuaj këtu...
Rregullat e Forumit
Ju lutem përdorni një fjalor sa më të rregullt. Postimet me fjalor të degjeneruar do të eliminohen pa paralajmërim. faleminderit

Re: A egziston dashurija e sinqert mes dy gay-ve

Postnga Kuqe_zi më 22/03/2010, 0:57

Po, ekziston dhe çdo ditë i falenderoj Zotit të madh se ma ka dhënë mundësinë ta përjetoj atë dashuri 4 vjet më të bukurat të jetes sime me njëriun më të bukur, shpirtmirë, sinqert, llokum, yll, loqkë dhe tj. tj. As një ditë s'e bi pishman qe e kam kaluar me të, as një sekondë, as një minutë. Se ai ka qen i vetmi njëri qe ishte perfekt për mua. Por edhe unë për të. Te quierooo demasiado y para siempre mi amor. Tu eres mi vida, mi aliento, mi alma, mi corazon y...solamente todos en este mundo. Uuuuhh hale shume e dua dhe s'besoj se prap do ta gjej një sikur at se ato e kam pasë shpirt e rrush e çkamos. Zemrën ja hangsha jarabi se edhe niherë më pasë mujt ma shti në dorë, mo kurrë se kisha lëshu. Por familja ma pruni punën ashtu dhe tani e di se s'kam pasë hiç hesap at njëri ma lëshu për shkak të familjes sime....
Kuqe_zi

Poste: 13
Antarësuar: 28/06/2009, 21:47

Postnga The End më 22/03/2010, 13:36

duke u nisur nga vetja them se egziston ;)
Ose jeto tamam ose me mire mos jeto fare.
The End

Poste: 14
Antarësuar: 15/10/2009, 13:44

Postnga Guest më 12/04/2010, 18:01

asnjehere nuk ka dashuri te vertete mes dy gay/ve
njeri nga te dy do te tradhtoje nje here se meshkuj jemi dhe jemi ne kerkim te experjencave te reja sado qe mund te jetojme me nje njeri tjeter :arrow:
Guest

Re: A egziston dashurija e sinqert mes dy gay-ve?

Postnga drini-el-tr më 11/07/2010, 6:45

DASHURIA MES DY DJEMVE EKZISTON
QOFTE DHE AJO TRE VJET DASHURI QUHET
POR NUK MUND TE EKZISTOJE NJE DASHURI
KUR NJERI OSE TE DY PARTENERET GENJEJNE MASHTROJNE VJEDHIN OSE KAN INTERESA TEK NJERI TJETRI
SE NE SHQIPERI DUKET TABU KJO GJE SEPSE 90% JAN XHEP SHPUAR, DHE SHOHIN INTERESIN, OSE NJE PJESE JANE KURVA DHE HIQEN SI KUCKA TE NDERSHME.
KA DHE ME KEQ AKOMA , BEJNE TE 99TAT VETE, DHE KERCENOJNE PARTNERET PER HIC GJE
DER SA KA ARRIT DHE TI COJNE NE VETE VRASJE.
KJO ESHTE NJE SFIDE PER SHOQERINE TONE MJERANE.
ME VJEN KEQ PER DISA QE GJOJA KANE SHKOLLE POR JAN NGA TRURI COPE COPE
JANE BERE SI PALACO
TE PERMEND NJE RAST QE KAM DEGJUAR, NJE GOMAR RETH TE 40TAVE KISHTE NJE LIDHJE ME NJE DJALKE 17 VJEC
(SKANDAL) VETE BRIDHTE E BREDH NE CDO CEP TE SHQIPERISE PER TE TAKUAR MINOREN.
DHE TE DASHURIT TE TIJ I BENTE PRESION SE GJOJA ISHTE XHELOZ, E CTE TU THEM
17 VJECARI TANI HA DHE PASI U VETE HELMUA NGA PRESIONI DHE DEPRESIONI QE I KRIJOI HAJVANI. NDERSA GOMARI BREDH E BREDH PA PIKEN E TURPIT
drini-el-tr

Poste: 3
Antarësuar: 18/02/2010, 17:15

Re: A egziston dashurija e sinqert mes dy gay-ve?

Postnga kris andru më 13/07/2010, 3:54

drini-el-tr shkroi:DASHURIA MES DY DJEMVE EKZISTON
QOFTE DHE AJO TRE VJET DASHURI QUHET
POR NUK MUND TE EKZISTOJE NJE DASHURI
KUR NJERI OSE TE DY PARTENERET GENJEJNE MASHTROJNE VJEDHIN OSE KAN INTERESA TEK NJERI TJETRI
SE NE SHQIPERI DUKET TABU KJO GJE SEPSE 90% JAN XHEP SHPUAR, DHE SHOHIN INTERESIN, OSE NJE PJESE JANE KURVA DHE HIQEN SI KUCKA TE NDERSHME.
KA DHE ME KEQ AKOMA , BEJNE TE 99TAT VETE, DHE KERCENOJNE PARTNERET PER HIC GJE
DER SA KA ARRIT DHE TI COJNE NE VETE VRASJE.
KJO ESHTE NJE SFIDE PER SHOQERINE TONE MJERANE.
ME VJEN KEQ PER DISA QE GJOJA KANE SHKOLLE POR JAN NGA TRURI COPE COPE
JANE BERE SI PALACO
TE PERMEND NJE RAST QE KAM DEGJUAR, NJE GOMAR RETH TE 40TAVE KISHTE NJE LIDHJE ME NJE DJALKE 17 VJEC
(SKANDAL) VETE BRIDHTE E BREDH NE CDO CEP TE SHQIPERISE PER TE TAKUAR MINOREN.
DHE TE DASHURIT TE TIJ I BENTE PRESION SE GJOJA ISHTE XHELOZ, E CTE TU THEM
17 VJECARI TANI HA DHE PASI U VETE HELMUA NGA PRESIONI DHE DEPRESIONI QE I KRIJOI HAJVANI. NDERSA GOMARI BREDH E BREDH PA PIKEN E TURPIT
kris andru

Poste: 1
Antarësuar: 13/07/2009, 22:39

Mëparshme

Kthehu tek Djemt kerkojne.... Djem

Kush është në linjë

Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor