A egziston dashurija e sinqert mes dy gay-ve?

Kjo pjesë e forumit i është rezerveuar djemë ve shqipëtar. Siç mund të shihet edhe nga titulli, qëllimi kryesor është krijimi i miqësive të reja, por gjithkush është i lirë të hapi tema diskutimi, sondazhe dhe të japi opinonin e vet mbi gjithcka... Prandaj Gej, biseksualë dhe Hetero ne krizë futuni dhe gjeni veten tuaj këtu...
Rregullat e Forumit
Ju lutem përdorni një fjalor sa më të rregullt. Postimet me fjalor të degjeneruar do të eliminohen pa paralajmërim. faleminderit

A egziston dashurija e sinqert mes dy gay-ve?

Postnga djali_urt më 09/09/2009, 14:16

Pershendetje miqe te dashur kisha pas deshir te di menimin e juaj se a ka dashuri te sinqert mes dy djemve gay. Une flas per vehten tani ndjej diqka qe kurr ne jet nuk kam ndje per nje person kaq shum deri me tani, Ndihem shum plot ne jeten time por edhe ndihem shum i zbrazet sepse me duket qe te njejten gje nuk e ndjen edhe aji per mua hmmm.
Pres mendimin e juaj !
djali_urt

Poste: 4
Antarësuar: 09/09/2009, 2:08

Re: A egziston dashurija e sinqert mes dy gay-ve

Postnga revlon më 29/10/2009, 0:17

Po ekziston!a ekziston dashuri mes dy gjinive te kunderta?po!dhe mes dy djemve po,varet se cfare tipi jane,dhe pse ne shq me shume jane dashuri platonike,e mbeshtes mendimin tend..por jane shume te rralle!un jam i dashuruar,dhe po perjetoj nje dashur te paster..dhe partneri im besoj qe me dashuron me shume se une ate..dmth ekziston!por ne shq thuajse e pamundur!te pershendes
revlon

Poste: 19
Antarësuar: 14/07/2009, 9:02

Postnga Boxboy më 05/12/2009, 15:26

Po patjeter as qe vihet ne dyshim
Boxboy

Postnga YaSoshlaSuma më 15/12/2009, 1:23

Une nje here jam qe ekziston sepse kam 9 muaj qe po e perjetoj :D
YaSoshlaSuma

Poste: 13
Antarësuar: 18/07/2009, 21:24

Postnga Goryu1 më 15/12/2009, 1:43

jo me vjen keqe, spese ne ambientin tone nuk mund te ekziztoj dashuria per nje arsyje shume te thjeshte, spese ne omoseksualet e jetojme jeten tone ne nje menure shume te ndrojtur. jan shum pak ato qe nuk i kreojne probleme vetes per seksualitetin e tyre, po shumica genjen, i genjen vetes edhe njerzve qe ka afer, per kete dashuria nuk mund te lindi sepse ka si baze nje ginjeshter shume te fellet. jan te rradhe ato qe e perjetojne edhe me shume te rradhe ato qe mbajne per gjith jeten.
pac fat!
Goryu1

Postnga edhe ne jemi njerz më 15/12/2009, 18:40

po egziston si ne gjdo dashuri tjeter ama per shkat te mos mundesis te kurorzohet si gjdo dashuri tjetre me martes nuk jeton gjat sepse mentaliteti i rrethit ku jetojm nuk na kupton por gjithsesi egziston dashuri e sinqert edhe tek ne
edhe ne jemi njerz

Postnga i embli më 22/01/2010, 18:22

une besoj qe egziston. per mua do ishte endrra me e bukur qe te kisha nje shok te sinqerte. ta doja dhe te me doje.
i embli

Poste: 1
Antarësuar: 13/01/2010, 23:11

Postnga Vizitor më 26/01/2010, 2:54

Ekziston edhe eshte sh. e bukur! :) Une e kam perjetuar!!! :)
Vizitor

Postnga shpjeguesi_endrave më 10/03/2010, 16:58

per mendimin time dashuria mes dy gay-ve nuk egziston tamam
por ne cofte se te dy shkojn mire
me shume se 1 ose 2 ja maksimumi 3 vjet nuk zjat si lidhje
shpjeguesi_endrave

Poste: 1
Antarësuar: 10/03/2010, 16:13

Postnga andy.steel më 18/03/2010, 19:28

se nuk ju ka ndodh juve nuk do thot se nuk ekziston......jasht martohen dhe ju m thoni q nuk ekziston dashuria ehuuuuu ku jetojm o zot!!!
andy.steel

Poste: 2
Antarësuar: 11/07/2009, 19:06

Përpara

Kthehu tek Djemt kerkojne.... Djem

Kush është në linjë

Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor