Prova Teknike

KLIKO KETU PER TE VAZHDUAR NE MY.GAY.AL

OSE KETU PER TU FUTUR NE CHAT

Chat Gay Ne Shqip          Gay Albania është një faqe shqiptare e krijuar vetëm për komunitetin LGBT (gej, lezbike, biseksual, transgjinor). Hapja e kësaj faqe është një iniciativë e pavarur dhe nuk ka asnjë qëllim fitimprurës. Faqja është falas dhe në shërbim të vizitorëve,të cilët do të kenë mundësi të marrin informacionet më të fundit lgbt nga  vendi dhe nga bota,të lexojnë dhe publikojnë historitë e tyre,të behen pjesë e diskutimeve interesante në forum,të futen në Chat dhe të bejnë njohje të reja. Lexo më shumë...